چگونه فضای خوبی را در رستوران خود ایجاد کنیم

 

"برای موفقیت مدیریت رستوران ، شما قبل از هر چیز باید روی مردم سرمایه گذاری کنید ، و در عامل انسانی مارک تجاری خود باشید." اگر هدف شما داشتن فضای عالی در رستوران شما باشد ، این احتمالاً همان چیزی است که هر مشاور یا مربی به شما می گوید و ما 100٪ موافق اصل هستیمانگیزه و هماهنگی کل تیم یک موسسه پذیرایی عناصری هستند که عملکرد روان را تضمین می کنندآیا شما شک دارید؟

ویژگی های این رستوران چه یک کافه تریا کوچک باشد و چه یک رستوران با ستاره میشلن ، ما معتقدیم که سرمایه گذاری و تلاش برای پرورش مداوم انرژی خوب امری اساسی است.

به چه دلایلی؟

این مزیت دو برابر است: با ترویج فضای مناسب در رستوران خود ، برتری فرآیندها را تضمین می کنید و تعداد فزاینده ای از مشتریان را که توسط فضای مکان اغوا می شوند ، جذب می کنید.

ما می خواهیم چهار ارزش را به شما معرفی کنیم که معتقدیم بیشترین تأثیر را در انرژی خوب در یک رستوران دارند:

اعتماد به نفس: احساس قرار گرفتن در یک محل کار امن ، نه تنها از نظر جسمی بلکه از نظر عاطفی نیز می تواند تفاوت را ایجاد کنداگر اعتماد بین کارمندان و مدیر دوجانبه باشد ، نتیجه آن یک چرخه بسیار مثبت است.

همدلی: رستوران مکانی است که با تغییر مداوم مشخص می شودهمدردی با دیگران به رفع تنش های موجود کمک می کنداگر سرور می داند چگونه خود را به جای آشپزی که سفارش نادرست سفارش داده است قرار دهد ، یا اگر سرآشپز می داند چگونه خودش را جای مدیر بگذارد وقتی که دومی قادر به کنترل رزرو بیش از حد نیست ، دارایی این است برای روابط درون تیم بسیار زیاد است.

اشتیاق: اگر تیم علاقه زیادی به پذیرایی و غذا دارد ، ارتعاشات خوب بیش از حد تضمین شده است ، زیرا کل تیم به کاری که آنها دوست دارند اختصاص داده شده استجمله کنفوسیوس ، "شغلی را که دوست دارید انتخاب کنید و هرگز در زندگی خود مجبور نیستید یک روز کار کنید" ، هرگز صحیح تر نبوده است.  

نظم: این یک واقعیت است ، این نظم به مثبت شدن جو کمک می کند زیرا تیم با اعتماد به نفس دلیل بیشتری دارد که باور کند همه چیز خوب کار خواهد کردعلاوه بر این ، نظم به تیم اجازه می دهد تا نظم و انضباط و احساس تعهد را بدست آورد ، که این ارزش های اساسی نیز در این نوع کارها است.

چگونه آنها را در جای خود قرار دهیم؟

ما چندین راهکار به شما پیشنهاد می دهیم تا برای ارتقا these این ارزشها و ایجاد یک رستوران "خندان" تر استفاده کنید:

با مدیران شروع کنید

اگر مدیر ، سرآشپز یا سرآشپز دارای نگرش مثبتی باشد ، انگیزه داشته باشد و گرایش کاریزما را نشان دهد ، تأثیر آن به طور خودکار بر روی بقیه کارکنان استدر هنگام انتخاب مدیران خود ، در نظر گرفتن این جنبه ها ، که به طور مداوم باعث افزایش عملکرد خوب می شوند ، ضروری است.

.

ارتقا communication ارتباطات

در یک رابطه حرفه ای صمیمی مانند یک تیم رستوران ، که اعضای آن ساعات بسیار طولانی را با هم می گذرانند ، ایده آل این است که ارتباطات تا حد ممکن روان باشدشما می توانید جلسات هفتگی ، گروه های متمرکز یا حتی کدهای خصوصی ایجاد کنید تا خود را در موقعیت های مختلف رستوران های روزمره درک کنید.

.

روابط بین فردی را ارتقا دهید

همچنین این دیدار برای تیم بهتر است که به دلایل سرگرم کننده به طور منظم دیدار کند ، تا یکدیگر را بهتر بشناسیم و همدلی لازم را ایجاد کنیممهمانی ها ، وعده های غذایی ، پیک نیک ، پیاده روی ، چشیدن مزه ها ، فعالیت های ورزشی ، هر فرصتی برای تیم برای ایجاد روابط خارج از محل کار جالب است.

.

مربیگری در تجارت را انجام دهید

بسیاری از رستوران ها آژانس ها یا افراد متخصص را برای سازماندهی فعالیت های مربیگری یا احساسی برای تیم ها استخدام می کنندسازمان آنها در موسسه شما اعتماد به نفس کارمندان را ایجاد می کند ، احساس می کنند شما به آنها اهمیت می دهید.

.

از جو و دکوراسیون محل مراقبت کنید

استخدام یک طراح داخلی یا یک متخصص دکوراسیون در هنگام ایجاد فضای هماهنگ نیز بسیار مفید است چند تغییر در دکوراسیون و سازماندهی مبلمان ، ظروف و تجهیزات فنی این امکان را به شما می دهد تا بهتر و کارآمدتر کار کنیداستفاده از رنگ هایی که تأثیر مثبتی در تیم دارند ، استفاده از گیاهان سبز و مواد طبیعی برای تزئین کار را در مکانی زیبا و مطبوع بهینه می کند.

 .

روالهای سالم را تعریف کنید

شما می توانید برای عملکرد صحیح رستوران ، قوانین اساسی روزانه تنظیم کنید ، در حالی که تیم متعهد به رعایت آنها هستندکارهای نظافت و نگهداری از اهمیت ویژه ای برخوردار هستندبه این ترتیب ، حتی اگر اجرای آن در بعضی مواقع کمی دشوار باشد ، این قوانین به روالهای سالمی تبدیل می شوند که به صورت خودکار در می آیند .

مسئولیت اجتماعی را تمرین کنید

هیچ چیزی بهتر از شرکت در رویدادها یا فعالیت های نوع دوستانه برای تقویت روحیه همکاری در تیم نیست به عنوان مثال ، شما می توانید در مورد بازیافت به عنوان نوعی همکاری با رستوران های اجتماعی ، بانک های مواد غذایی و غیره فکر کنیدشما همچنین می توانید ، با پشتیبانی کل تیم ، رویدادهای همبستگی خود را ایجاد کنید ، به عنوان مثال کارکنان بخشی از نکات خود را برای اهداف اجتماعی رزرو می کنند.

.

ابزار کار را بهینه کنید

راه دیگری برای نشان دادن نگرانی شما نسبت به کارمندان ، ابزاری است که انجام کار را آسان کرده و روندها را بهبود می بخشدو به همین مناسبت ، در برابر اصرار برای گفتن در مورد نرم افزار LaFourchette Manager خود ، که به شما امکان می دهد خدمات مختلف رستوران را مدیریت کنید ، و در وقت و کار کارمندانتان صرفه جویی می کنیم ، مقاومت نمی کنیم اگر هنوز آن را ندارید ، اینجا را کلیک کنید تا بلافاصله تصویب کنید.   

.

"ما آنچه می گیریم می دهیم و آنچه می دهیم دریافت می كنیم" : این می تواند یك عبارت حداكثر گورو یا عبارتی از ترانه باشد ، در هر صورت به نظر می رسد كاملاً متناسب با موضوع ما باشد. . بنابراین ما امیدواریم که وقتی صحبت از مدیریت رستوران می شود ، شما بدانید که چگونه در تیم خود هماهنگ سرمایه گذاری کنید ، زیرا این تضمین می کند که کارمندان شما بهترین نتیجه را از خودشان می دهند و به شما کمک می کنند تا یک تجارت سودآور ایجاد کنید و شناسایی شدهاین مورد شماست؟

 جعبه پیتزا

 


چاپ و بسته بندی رستوران ,ایجاد ,فضای , اگر ,کارمندان ,کنیم ,سرمایه گذاری ,ایجاد کنیم ,مختلف رستوران ,عنوان مثال ,ایجاد کنید منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه asrelevator دانلود آهنگ و فیلم ایرانی فروشگاه دامپزشک گوسفند و بز laparoscopy پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان KittyVolkman