تخم تخم مرغ لوبیای داغ تقریباً در هر یک از ریتا یا بودگا ریتا وجود دارد ، زیرا من و دوست خوبمان اندرو کلارک قصد داشتیم از همجوشی مخفی در سال 2013 ، درست قبل از افتتاح رستوران قدیمی استفاده کنیم. ما نسخه اول را در آپارتمان او در کامدن که قبلاً برگشته بود ، امتحان کردیم. ایده این بود که تأثیر غذاهای کمتر شناخته شده (در آن زمان) از سراسر جهان را به غذاهای راحت قابل تشخیص غربی تبدیل کنیم و هرگز از کلمه همجوشی استفاده نکنیم. اکنون کاملاً طبیعی به نظر می رسد.
یک تخم مرغ شیطانی سنتی با خردل ، کاین و آنچو ادویه دار شده است. ما آنهایی را که یک خمیر فلفل قرمز تخمیر شده به نام toban djan جایگزین می کنیم. این ماده ادویه دار ، شور و غنی از امامی است. و وقتی این تخم مرغ های شیطانی را به یک سالاد تخم مرغ لوبیای داغ برای بزرگراه تبدیل می کنیم ، به این ساندویچ کمک می کند تا همه چیز را داشته باشد. این غنی ، ادویه دار ، شور و شیرین ، خامه ای است ، از کرفس ترد می شود و از نان مایه ترش می جوید. بسیار متعادل و بسیار خوب است.
برای سالاد تخم مرغ
تخم مرغ 10 ، آب پز (سرد و پوست کنده)
toban djan 50g (مارک Lee Kum Kee به طور گسترده ای در دسترس است)
سس مایونز 150 گرم
برای ساندویچ
نان خمیر مایه
شربت خردل 1 پانت
3 عدد کرفس ، خرد شده
دانه کنجد 2 قاشق چایخوری
روغن کنجد تست شده 100 میلی لیتر
برای تهیه سالاد تخم مرغ شکم پر ، تخم مرغ های پخته شده را تقریبا خرد کنید. به یک کاسه مخلوط منتقل کنید و توبان دژان و سس مایونز را اضافه کنید. مخلوط را با یک قاشق چوبی بکوبید تا تکه های سفید تخم مرغ در یک توده پرتقال پر جنب و جوش و تند با بافت خامه ه شده معلق شوند.
دو برش ضخیم از خمیر مایه را برش دهید. سپس یک مشت ناصاف شیرین را از روی سوراخ برش دهید و آن را روی یک تکه بگذارید. این کار را با پراکندگی کرفس خرد شده بریزید و با استفاده از یک اسکوپ بستنی دو کره کامل سالاد تخم مرغ لوبیای داغ را روی آن قرار دهید. کل قسمت را با دانه کنجد و چند شلاق روغن کنجد برشته پراکنده کنید و تکه دوم نان را روی آن قرار دهید.
برای جلوگیری از له شدن همه چیز از کناره ها ، به آرامی فشار دهید و ساندویچ را از وسط برش دهید. آن را روی بشقاب بگذارید و بخورید.
https://sibbox.blogsky.com/1399/08/07/post-12/
چاپ و بسته بندی دهید ,ساندویچ ,کنیم ,کنجد ,سالاد ,کرفس ,قرار دهید ,روغن کنجد ,دانه کنجد ,خمیر مایه ,toban djan منبع
درباره این سایت